De stap naar een gezonde leefstijl is vaak moeilijk gezet. Zeker als je fysieke problemen hebt die het gezond afslanken beperken. Heb je alle sportscholen afgestruind en elk dieet geprobeerd, zonder het gewenste resultaat? Dankzij de infraroodtraining van De SportLounge krijg je weer vertrouwen in je lichaam en komt je streefgewicht binnen bereik.

Infraroodtraining maakt afslanken makkelijk

Als je weleens in de sauna hebt gezeten, weet je dat zweten een positieve werking op je lichaam heeft. Door te transpireren, raakt je lichaam afvalstoffen kwijt. Ook wordt het metabolisme gestimuleerd. Infraroodtherapie is een goede manier om af te slanken wanneer dit met een gewone work-out niet lukt. Bijvoorbeeld omdat je het bewegen niet volhoudt of lichaamsklachten hebt. Met infraroodfitness wordt je lichaam opgewarmd in een infraroodcabine terwijl je beweegt. Ben je geen fan van de sauna? Geen nood. Met een temperatuur van 34 tot 39 graden en een lagere luchtvochtigheid is de infraroodwarmte makkelijker te verdragen. Je spieren worden aangenaam warm, maar niet zó warm dat je niet kunt bewegen.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

– Donna Karan

De voordelen van infrarood

Trainen met infrarood is een bewezen manier om effectief af te vallen. De warmte van de infraroodcabine bevordert de vetverbranding, waardoor je de overtollige kilo’s sneller verliest. Ook helpt infraroodwarmte het lichaam te ontgiften, wat veel gezondheidsvoordelen als gevolg heeft. Zo wordt de doorbloeding verbeterd en nemen fysieke klachten als ontstekingsproblemen en gewrichtspijn af. Met infraroodtraining slaap je bovendien beter en voelt je lichaam soepeler aan, zodat je beter in je vel zit.

Trainen met resultaat

Trainen op je eigen niveau doe je bij SportLounge. Dankzij onze persoonlijke benadering wordt de training afgestemd op jouw doelen en kunnen. Onze motiverende professionals helpen je op weg naar een fit lichaam met advies over de juiste voeding en een realistisch beweegschema. We houden daarnaast rekening met je trainingservaring en fysieke ongemakken. De infraroodcabine zorgt ervoor dat je lichaam warm blijft en niet overbelast wordt. Zo hoef je je geen zorgen te maken om pijn tijdens het sporten of blessures.

Gezond afvallen in je eigen tempo

Met infrarood fitness hoef je niet langer met tegenzin te bewegen en kun je op je eigen niveau werken aan een fit lichaam. Sonja (62) had alle hoop al opgegeven, totdat ze hoorde over infraroodtraining. ‘Ik heb nooit gesport, maar met drie kinderen en een zittende kantoorbaan vlogen de pondjes eraan en wist ik dat ik echt iets moest doen. Diëten hadden geen effect en bewegen deed te veel pijn. Bij SportLounge werd ik zo hartelijk ontvangen, dat ik besloot infraroodtraining een kans te geven. Ze stelden een trainingsschema op op mijn niveau, waardoor ik gemakkelijk kon opbouwen. Binnen een maand tijd voelde ik mij een stuk fitter en zag ik al resultaat op de weegschaal.’

Ervaar infrarood fitness voor jezelf

Wil je ervaren of deze methode van fitness iets voor jou kan zijn? Neem dan gerust contact met ons op voor een gratis proefles. Je maakt kennis met onze infraroodcabines en een persoonlijke begeleider helpt je vervolgens op weg. Samen met jou wordt een toegankelijk plan opgesteld om je doelen te bereiken. Zo wordt overgewicht en gewrichtspijn binnen no time verleden tijd.

Infraroodfitness – http://sportloungenederland.nl/fitness/infrarood-fitness/
Gratis proefles – http://sportloungenederland.nl/gratis-proefles/

“I was taken by the power that savoring a simple cup of coffee can have to connect people and create community.”

– Howard Schultz

Proin luctus eu erat quis tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse ullamcorper nunc eu placerat fermentum.

Donec commodo vestibulum bibendum. Ut vel condimentum risus. Sed malesuada nunc ut sollicitudin volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum aliquam sodales odio vitae luctus. Nullam non nisl orci. Sed faucibus nisl eu erat consequat egestas!

Geef een reactie