Waarom kies je voor Infrarood Fitness

Infrarood training helpt je:

Tijdens een intake en proefles informeren we je ook graag over aanvullende hulp die we je kunnen bieden naar een vitaal lichaam.

Infrarood Training betekent:

Infrarood training - een unieke trainingsmethode

Onze trainingsmethode is uniek en gericht op het behoud van een sterk spierstelsel voor mooie contouren. Daarnaast stimuleert deze training een hogere verbranding voor het behoud van een gezond gewicht. Naarmate je ouder wordt, nemen je spierkracht en de elasticiteit van je spieren af. Wanneer je wekelijks 30 minuten traint in de infraroodcabine, zul je de kracht en de elasticiteit van je spieren verbeteren en op peil houden. Een prettige bijkomstigheid is, dat je vrijwel geen spierpijn zal ervaren na een training. 

De training is gebaseerd op kleine bewegingen met een hoge spierspanning. Je gebruikt al je spiervezels tot in het diepste van je spierdelen. Hierdoor verhoogt je spierkracht aanmerkelijk. Ademhaling en een goede houding zijn de 2 punten die de training compleet maken voor meer effectiviteit. Onze trainer is altijd aanwezig om je te corrigeren en te motiveren.

Ben je nieuwsgierig geworden? Vraag hier meer informatie aan over Infrarood Fitness.
Of ervaar het direct in een proeftraining. We kijken uit naar je komst!