Na de uitbraak van Corona zijn de meeste mensen een stuk voorzichtiger geworden. Veel mensen hebben het niet meer zo op de sportschool. Het is druk, iedereen zit op en aan de apparatuur, je moet alles dus eerst schoonmaken, je wordt niet altijd even goed begeleid kortom de motivatie om te gaan is niet heel groot. Monique Solleveld van SportLounge biedt je een alternatief: veilig sporten in je eigen, goed geventileerde sportcabine. In een halfuurtje per week kun je alsnog actief blijven en je conditie op peil houden! Daarnaast ontvang je optimale begeleiding omdat er maar maxinaal 6 cabines gebruikt worden. De trainer/coach heeft dus genoeg kijk op de uitvoering en geeft waar nodig advies en tips.

Naar de sportschool?

Veel mensen vermijden de sportschool. Een zweterige omgeving waarbij mensen apparaten en gewichten delen klinkt niet als een veilige manier om je lichaamsbeweging op peil te kunnen houden. Het is natuurlijk goed om voorzichtig te zijn. Alleen door goed op te letten en drukke plekken te vermijden, kunnen we ervoor zorgen dat het leven weer iets normaler wordt. Probeer er alleen voor te zorgen dat je lichaamsbeweging er niet onder gaat lijden!

Sporten voor een goed immuunsysteem

Sporten heeft namelijk allerlei lichamelijke voordelen. Je wordt energieker van, je algemene conditie neemt toe, je wordt sterker en je komt lekkerder in je vel te zitten. Een belangrijk voordeel van sporten is dat het ook je immuunsysteem beter laat werken. Wanneer je lichaam in goede conditie is, ben je minder vatbaar voor ziektes. En wanneer virussen wel je lichaam weten binnen te dringen, zorgt een goede conditie ervoor dat je lichaam beter in staat is om tegen het virus te kunnen strijden en het weer onschadelijk te kunnen maken. Daarnaast helpt een goede conditie ook bij het herstel van ziekte en zorgt het ervoor dat je conditie snel weer als vanouds is.

Veilig sporten in de SportLounge

Dat het goed is om te bewegen, neemt je onzekerheid over de veiligheid van de sportschool natuurlijk niet weg. Er is gelukkig ook een manier om wel veilig buitenshuis te kunnen sporten. Dit kan in de FitnessCabins van SportLounge. Je sport niet in een grote sportzaal, maar in een eigen afgesloten cabine. Deze cabine wordt goed geventileerd en schoongemaakt zodat je altijd veilig en afgesloten van anderen kunt bewegen. In een halfuurtje voer je in de cabine een ‘full body workout’ uit. Het bijzondere van de FitnessCabin zijn de infraroodlampen. Deze lampen zorgen ervoor dat je spieren sneller warm worden, je meer zweet en je lichaam zo in kortere tijd intensiever kan bewegen. Hierdoor is de workout ook in een halfuur uit te voeren.

Ook voor thuis

Zie je het toch nog niet zitten om naar de Je kunt ervoor kiezen om thuis aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld met het Mochion FitnessBoard. Dit is een bord met banden voor weerstand, dat je kunt gebruiken om thuis mee te sporten. Je volgt het Mochion-sportprogramma dan gewoon thuis. Meer informatie, of juist geïnteresseerd in het sporten in de FitnessCabin? Neem dan contact op met Monique en ga aan de slag!

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

– Donna Karan

“I was taken by the power that savoring a simple cup of coffee can have to connect people and create community.”

– Howard Schultz

Proin luctus eu erat quis tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse ullamcorper nunc eu placerat fermentum.

Donec commodo vestibulum bibendum. Ut vel condimentum risus. Sed malesuada nunc ut sollicitudin volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum aliquam sodales odio vitae luctus. Nullam non nisl orci. Sed faucibus nisl eu erat consequat egestas!

Geef een reactie