Je kunt sinds 1 juli weer sporten in de infraroodcabines van SportLounge. We hebben de cabines zo aangepast dat je volledig vrij van besmettingsgevaar kunt bewegen. Toch kunnen we ons voorstellen dat je het toch nog spannend vindt om op bezoek te komen. Daarom hebben we een nieuwe oplossing voor je ontworpen: het FitnessBoard! Dit FitnessBoard geeft je een fullbody workout in slechts een halfuurtje met een online training helemaal aangepast op jouw niveau. Zo kun je nu ook vanuit huis fit blijven en je conditie op peil houden.

Full-body workout vanuit huis met een FitnessBoard

Toen de sportscholen gesloten waren, zag je iedereen zoeken naar andere oplossingen: bootcampen in het park, hardlopen over straat, basketballen op de pleintjes. Alleen niet iedereen wil (of kan!) op die manier sporten. De nieuwe, goedkope oplossing is het FitnessBoard.

Weerstandselastieken als gewicht

Het FitnessBoard is gemaakt van een dikke mat van foam. Je kunt aan de bovenkant en onderkant elastieken haken. Op deze manier kun je veel weerstand creëren en je spieren op allerlei verschillende manieren trainen. Je hebt hiervoor geen dumbells, schijven of apparaten nodig. Wel kun je een extra fitnessstang aanschaffen, waar je elastieken aan kunt haken om meerdere spiergroepen tegelijk te kunnen trainen.

Vijftien verschillende workouts

Bij het FitnessBoard hoort een app. Je kunt in deze app kiezen voor een training die bij jou past of waar je zin in hebt. Vervolgens zie je op het scherm hoe je de oefeningen moet uitvoeren. De app kan gesynchroniseerd worden met je agenda, waardoor je een reminder krijgt zodra het weer tijd is om te sporten. Je kunt kiezen uit vijftien soorten trainingen. Er zijn verschillende trainingen voor gerichte spiergroepen, zo kun je kiezen uit billen/benen/buik, een training voor je core, kicktraining, ritme of juist uithoudingsvermogen. Ook voor iedere leeftijd zijn er opties: we hebben trainingen voor alle niveaus, van beginner tot gevorderde. Er zijn zelfs aangepaste trainingen voor mensen die nek- of schouderproblemen hebben of voorzichtig moeten zijn met hun rug. Iedereen kan dus van het bord gebruik maken, hoe oud je ook bent en wat je conditie ook is.

Twee vierkante meter

Met het FitnessBoard heb je zo op slechts twee vierkante meter een volledig fitnesscircuit. De focus ligt altijd op het combineren van oefeningen en gecontroleerde bewegingen. Dat houdt in dat je jouw spieren aanspant en dan oefeningen doet. Zo worden niet alleen grote spiergroepen bij de oefeningen gebruikt, maar ook kleinere, ondersteunende spieren. Dit maakt de workout effectiever. Het is allemaal ontstaan vanuit wat we in de cabines van SportLounge doen. In deze cabines train je met infrarood: door de infrarood warmtestraling worden je spieren sneller warm en kun je in kortere tijd intensiever trainen.

Ondersteuning vanuit SportLounge

We hebben het FitnessBoard zelf ontwikkeld. Het mooie hiervan is dat je altijd bij ons kunt aankloppen voor hulp en ondersteuning. Heb je nog vragen over hoe het werkt of over hoe je een specifieke oefening precies moet uitvoeren? Geen probleem, bel ons op en dan helpen we graag verder. Zin om het FitnessBoard te bestellen en te beginnen met bewegen? Neem dan contact met ons op! Eerst nog behoefte aan meer informatie? Vul dan ons informatieformulier alsjeblieft in. We bellen je dan binnen 2 dagen op.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

– Donna Karan

“I was taken by the power that savoring a simple cup of coffee can have to connect people and create community.”

– Howard Schultz

Proin luctus eu erat quis tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse ullamcorper nunc eu placerat fermentum.

Donec commodo vestibulum bibendum. Ut vel condimentum risus. Sed malesuada nunc ut sollicitudin volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum aliquam sodales odio vitae luctus. Nullam non nisl orci. Sed faucibus nisl eu erat consequat egestas!

Geef een reactie