Start een Infrarood Fitness Studio

Een Infrarood FitnessStudio is helemaal van deze tijd! Snel en effectief, kleinschalig met aandacht voor je cliënten, professioneel en doelgericht.

Probeer onze Infrarood FitnessCabine op locatie

De FitnessCabine is ontwikkeld om op laagdrempelige wijze resultaatgericht te trainen. Infrarood Fitness in onze FitnessCabine maakt het training toegankelijk voor mensen met reumatische klachten, overgewicht, herstel na zwangerschap en meer. De infrarood trainingsmethode zorgt voor soepelere spieren en een hogere verbranding. Daarnaast zorgen de trainingshoudingen voor een lagere belasting op de gewrichten, rug, schouders en nek. De spieren worden direct warm, warme spieren kunnen meer kracht verdragen waardoor je effectiever traint en sneller doelen bereikt. De warmte zorgt bovendien voor meer elasticiteit van de spierweefsels: zo wordt spierpijn voorkomen.

Wij hebben twee Infrarood FitnessStudio’s, in Bussum en Soest. Overweeg je zelf in Infrarood Fitness studio te starten? Maak gerust een afspraak om op één van deze locaties het concept nader tebekijken en natuurlijk de cabine zelf uit te proberen.

Sporten in de Infrarood FitnessCabine is het nieuwe sporten

Individueel trainen in je eigen cabine is veilig en hygiënisch. Je hoeft je niet te verplaatsen, je traint in maximaal 30 minuten je hele lichaam omdat je 2 tot 4 spiergroepen tegelijk traint. Onze nieuwste modellen zijn voorzien van een voorzetkap zodat de cabine aan de voorkant is afgesloten. De temperatuur blijft hierdoor constant. Het ventilatiesysteem zorgt voor verse lucht. In de Fitnessapp van Infrarood Fitness staan meer dan 300 verschillende trainingen. Voor beginners tot gevorderden, voor mensen met een lichamelijke indicatie en voor plaatselijk afvallen. 

Heb je een sportschool en wil jij je klanten iets innovatiefs en compleet anders bieden? De Infrarood FitnessCabine is de uitkomst in deze tijd op het gebied van Fitness. De Cabine is voorzien van een tablet met toegang tot de speciaal ontwikkelde Fitnessapp, voorzien van honderden trainingsschema’s. Trainingen zijn tevens afgestemd op diverse doelen, indicaties en kunnen persoonlijk samengesteld worden.

Wil je voor jezelf beginnen in de fitnessbranche?

Wil je iets innovatiefs? Wil jij je onderscheiden van de reguliere sportschool? Wil je meer aandacht bieden aan je klanten en het beste resultaat kunnen bieden? Verdiep je dan verder in het concept. Vraag meer informatie aan of maak een afspraak voor een proefervaring.

Daarom de FitnessCabine

De FitnessCabine

Een Infrarood FitnessStudio met 3 cabines start je al vanaf € 46.332 (ex.btw) inclusief trainersopleiding voor 2 personen. 

Zonder franchise contract

Jij onderneemt, jij bent het gezicht van je bedrijf! Waarom zouden wij daaraan willen verdienen? Als Infrarood Fitness ondernemer sta je er nooit alleen voor en profiteer je van alles wat wij al hebben uitgevonden. Waarom niet? Wij hebben immers één missie en dat is zoveel mogelijk mensen in Nederland gelukkig maken met een goed functionerend lichaam, minder pijnklachten en een gezond gewicht!