Recensies

Zonder dieet 6 kilo kwijt

november 30, 2023

Inmiddels sport ik 10 maanden met plezier bij de SportLounge Soest. Na enkele weken merkte ik al verschil in de spiegel en zonder te diëten was ik na 3 maanden 6kg kwijt. Met de personal trainers heb ik een leuke band en ze kijken goed naar je ontwikkeling tijdens de trainingen. De tips voor een goede houding krijg je echt op maat.

Soms heb ik na een lange werkdag geen zin en tóch ga ik erheen; Want trainen in de warmte van een infraroodcabine, is écht een cadeautje.

Lieve groet,

Trisnah Karmin

De warmte doet me heel goed

november 26, 2023

Bij toeval kwam ik op de website bij Infrarood Cabine terecht. En op het juiste moment want ik was op zoek naar een locatie waar ik onder begeleiding en in een warme ruimte kon gaan sporten. Na een privé intakegesprek heb ik besloten om mij in te schrijven. Nu na ruim 3 mnd kan ik al zeggen dat ik mij fysiek sterker en energieker voel. Ben zeer tevreden over de persoonlijke begeleiding die ik ontvang op de locatie en per email. Warme groet Denise

Denise MacDonald

Bijna personal training voor weinig geld

november 24, 2023

Ik kan wel zeggen dat dit de beste training is die ik heb ervaren. Het is lekker warm, korte training, nooit spierpijn en de begeleiding is top! Het is niet goedkoop maar wat wil je als je 1 op 5 begeleiding en persoonlijke aandacht krijgt.

Voor wat je krijgt is het eigenlijk helemaal niet duur. Met personal training is 4x meer kwijt.

Annemiek S.

Zelfs met blessure kan ik trainen

november 24, 2023

Dag lieve Monique en team,

Hierbij mijn recensie over mijn ervaringen bij Sportlounge.

Sinds twee jaar train ik met veel plezier bij de Sportlounge.

De begeleiding is fijn en kundig. Dat geeft mij een gevoel van veiligheid, want ze houden het goed in de gaten of je de oefeningen op de juiste wijze uitvoert.

De cabines zijn heerlijk warm en dat maakt dat ik, een ‘oude dame van 61’, voor mijn gevoel meer kan met mijn lijf dan in een grote, niet zo warme ruimte. Na het sporten heb ik daardoor ook minder last van spierpijn, daarvan ben ik overtuigd.

Er is een grote variatie in oefeningen met een prettige opbouw qua intensiteit. Ook bij blessures kun je trouwens blijven trainen met een aangepast programma. Veel keuze dus!

Nu ik 2x per week sport, merk ik dat ik sterker word en de oefeningen makkelijker volhoud.

Een echte aanrader dus als je sterkere spieren wil en een soepeler lijf!

Hartelijke groet,

Inge-Lore Smit Sibinga

Trainingsschema speciaal voor Artrose

november 24, 2023

Mijn naam is Lidia en ben 72 jaar, ik train al vele jaren bij SportLounge Infrarood Fitness in Bussum. Ik heb artrose en daar hebben ze dan speciale progamma’s voor. Je ligt in een verwarmde infrarood cabine en ze begeleiden je heel goed. Ik ben er heel blij mee.

Lidia vd Brom Brinkert

Blijven trainen houdt mij op de been!

november 24, 2023

Nadat ik een aantal jaren had gesport in de SportLounge Infrarood Fitness in Bussm 2x per week had ik er even geen zin meer in. Dus een pauze ingelast voor een tijdje maar, ik voelde me niet meer zo fit als toen ik bij jullie de oefeningen deed in de infrarood cabine.

Nadat ik weer ben begonnen word ik weer de FITTE tante die ik was, ik merkte bij het golfen dat ik weer meer uithouding vermogen kreeg. Leeftijd maakt niet uit denk ik hoewel ik zie dat ik, denk ik de oudste ben (77)

Dus aan de gang met je conditie!

Loes Wingelaar

30 minuten effectief trainen

november 24, 2023

Onder goede begeleiding en lekkere muziek trainen! Een training die op jouw lijf is afgestemd. Het is fijn dat je helemaal je eigen programma kunt volgen.

Er is voldoende variatie in oefeningen en dan heb je ook nog eens resultaat in een half uurtje trainen! Ik vind het helemaal top!

Hartelijke groet,

Mireille Detrixhe

Levensveranderend!

november 24, 2023

Sportlounge is voor mij levensveranderd geweest en nu nog steeds. Mijn omvang in cm is gedaald met 20 cm maar vooral mijn mentale en fysieke gezondheid zijn van slecht/matig naar uitstekend gestegen. Door goede begeleiding van ervaren begeleiders, adviezen over de juiste manier om maximale resultaten te halen en inspirerende tips ook over voeding en minder, werk je aan je totale gezondheid in een warme cabine met veel minder kans op blessures. Ik zeg DOEN!

Liefs,

Jeannet Kool

Zen momentje voor mezelf

november 24, 2023

Ik kies voor sportlounge om:

– De heerlijke warme cabine en ontvangst, zo is het dubbelop😃

– Goede duidelijke persoonlijk afgestemde oefeningen m.b.v. I-pad

– Opbouw van oefeningen

– Schone omgeving

– Kluisjes in kleedruimte

– Privacy

– “ Eigen BeZen momentje” wat ik door de cabine krijg

Yolanda Wolf

Super bedankt!

november 24, 2023

Lieve Monique,

Wat ben je toch een topper. Altijd meelevend, meedenkend en streng als het nodig is. Met tips, hulp, aangepaste programma’s, flexibiliteit. Zo superfijn.

Ik ben je enorm dankbaar voor je hulp de afgelopen zes (?) jaar. Het heeft gemaakt dat ik steviger in mijn schoenen sta (letterlijk), maar me ook gesteund voelde en me nooit tot last voelde. Al ben ik een notoire vroegkomer 🙂

Heel veel dank voor alles.

Hartelijke groet,

Eveline Smits

Ik ben Fan!

november 24, 2023

Ik ben nog een groentje voor de Infrarood Fitness, heb pas 8 lessen gehad, maar ik voel mij er superfijn door.

De oefeningen worden goed uitgelegd + je wordt continue gechallenged om de oefeningen nog beter te doen.

Gezellige dames, allen anders, ook qua muziek smaak maar daardoor ook heel divers. Ik ben fan!!

Groetjes, Daan

Danielle de Graaf

Veel variatie in trainingen

november 24, 2023

Ik train bij SportLounge,in de infrarood cabine, omdat er altijd goede begeleiding is en heel veel variatie qua programma’s, Voor ieder is er wel een programma.

Je kan trainen op je eigen manier en wat je maar wilt.

Lekker warm in een cabine met een eigen i pad, goede uitleg en een lekker muziekje op de achtergrond. Je traint 30 min per keer.

Het is er altijd gezellig en leuke meiden die alles goed uitleggen.

Zeker een aanrader.

Jolanda Schalkwijk

Zelfs met mijn indicatie train ik 2x per week

november 24, 2023

Wat ben ik blij dat ik jullie heb gevonden!

Zoo lang gezocht naar iets wat fijn is in verband met mijn hypermobiliteit.

Veel geprobeerd maar helaas door te veel pijn gestopt.

Sinds kort train ik bij jullie 2x per week

En zo blij mee want na het sporten geen pijn meer! En super goede begeleiding.

Paula Bruinekool

Persoonlijke aandacht

november 24, 2023

Het is altijd een warm welkom bij de dames in de SportLounge in Soest.

Goed wordt de cabine schoongemaakt. Bereidwilligheid om je te helpen.

Ze controleren de bewegingen. Een goede manier om je lichaam fit te houden.

Cecile van der Ploeg

Dit houd ik vol!

november 24, 2023

Ik sport nu alweer 4 jaar bij de Sportlounge en wat heeft dat voor mij een hoop opgeleverd, zowel mentaal als fysiek.

Mentaal, omdat ik niet meer tevreden was met mijn eigen lijf, ook niet echt ontevreden, maar ik zag met het verstrijken van de jaren, dat het strakke eraf ging.

Ik heb mij eind september 2019, aangemeld ondanks dat ik een bloedhekel aan sporten heb.

De sportlounge sprak mij meteen aan: klein, persoonlijk en maar een half uur.

Met kerst kon ik weer in een keurige maat 34 en kon ik met trots in de winkel naar mijzelf kijken.

Fysiek, omdat ik in januari 2022 aan de knie werd geopereerd.

Door onder goede begeleiding van tevoren te trainen, kon ik na 4 weken weer alles.

Dus ik zeg twijfel je nog gewoon doen, het is echt goed voor lijf en geest.

Met vriendelijke groet,

Karin van der Poel

30 kilo afgevallen!

november 24, 2023

Vorig jaar begonnen met deze sport.

Ik word hier extreem gelukkig van. Zowel geestelijk als lichamelijk. Inmiddels al 30 kilo afgevallen met behulp van sportlounge soest en de dames die hier helpen. Ondersteuning is top je mag hier zijn wie je bent. Dankbaar dat ik jullie gevonden heb. Nog 10 kilo dan ben ik op mijn streefgewicht.

En ben blij dat ik dat bij jullie ga doen.

Bedankt voor jullie positiviteit en motivatie.

Groetjes,

Samantha Galjee

Tot 1 maand voor de bevalling getraind!

november 24, 2023

SportLounge Infrarood Fitness is een hele prettige plek om te sporten. Tijdens mijn zwangerschap was er een aangepast programma beschikbaar, waardoor ik lang door heb kunnen trainen. Een aantal maanden na mijn bevalling ben ik begonnen met een speciaal programma om weer aan te sterken. Ik heb dit als heel prettig ervaren en ben nu weer bezig met het ‘normale’ programma en merk dat ik met de week vooruitgang boek!

Groetjes,

Denise Koopmanschap

Dankjewel dames

november 10, 2023

Dankjewel dames van de sportlounge, Dankzij jullie en mijn eigen inzet ben ik zelfs onder mijn streefgewicht. Ik had het echt nooit verwacht. Zo blij dat ik voor jullie heb gekozen.

Sonja

Ik zit lekker in mijn vel

juli 10, 2023

Dankzij de warmteFitnesscabine bij Sportlounge Bussum zit ik heerlijk in mijn vel en sport ik consequent twee/drie keer in de week. Een half uur trainen is lekker. Ik ben binnen 45 minuten weer thuis en het is echt heel; effectief. Ik heb hier meer bereikt dan vroeger in de sportschool.

Michelle van der Mer

Dit lukt me

september 10, 2022

Sinds een paar jaar train ik wekelijks in een van de infraroodcabines bij Sportlounge in Bussum. Naast mijn streven om fit te blijven is het voor mij, gezien mijn scoliose, ook van groot belang dit op een verantwoorde manier te doen. Dit alles plus de aanwezigheid van een professioneel en toegewijd team maakt dat het voor mij in alle opzichten een ideale manier is fit en getraind te blijven.Ik raad het iedereen aan, het is een heerlijke en veilige manier van bewegen!

Sandra de Bruin

Het gaat super!

februari 10, 2022

Sinds 2 maanden sport ik in de Infrarood FitnessCabine, en dat gaat super! Ik ben een stuk fitter en wandel nu zelfs graag lange stukken. Zonder echt een dieet te volgen (wel beter en geregelder te eten) ben ik al 6 kilo kwijt en ziet iedereen het. Mijn spieren zijn sterker en dat voel ik goed wanneer ik lange dagen moet staan. Motiveert ook enorm om door te gaan!

Anouk Plug

Mijn spieren zijn veel sterker geworden

september 10, 2019

Toen ik bij Sportlounge kwam kon ik echt helemaal niks. Mijn spieren zijn veel sterker geworden.

In eerste instantie geloofde ik er niet zo in. Maar de warmte werkt! Het liggend bewegen is heerlijk.

Het is minder vermoeiend en toch gaat je conditie en kracht met sprongen vooruit!

Lidia vd Brom Brinkert

Ik ben heel blij & gelukkig

juni 10, 2019

Ik ben heel blij dat ik de challenge heb gedaan en probeer meer mensen bewust te maken van het suikervrij leven.

Met trainen in de warmte cabine en het voedingsschema van de SportLounge ben ik heel veel afgevallen. Het was makkelijk en lekker. Echt goed te doen zonder dat je het gevoel hebt dat je aan de lijn bent. Dit is mijn nieuwe levensstijl geworden.

Nanda Kreuning

Ik zie er goed uit

december 10, 2018

Ik heb de Sportlounge al bij diverse mensen aanbevolen. Zeker omdat ze mij vragen waarom ik er zo goed uitzie!

Het voedingsschema in combinatie met de training in de warme fitnesscabine heeft mij geholpen. Ik ben heel veel kilo’s verloren. Maar 30 minuten trainen is ook heerlijk. Het is voorbij voordat je het weet. Dit houd ik inmiddels al jaren vol. Ik ga nooit met tegenzin.

Groet, Jose de Kwant

Jose de Kwant

Met mijn rug gaat het stukken beter

mei 10, 2018

Sportlounge Bussum is een fijne kleinschalige sportschool! Ik heb vaak last van mijn rug. Dan krijg ik een speciaal RUG trainingsschema. Ik kan dat trainen zonder dat ik last van mijn rug heb. Gewoon te gek. Dit houd me sterk en mijn rugpijn is snel over. Ik denk dat dat ook echt dor de warmte komt. je spieren voelen gewoon veel soepeler aan.

Angelique Hulselmans

Laat een review achter

Ben je tevreden over Infrarood Fitness? Vertel ons hoe het jou heeft geholpen en inspireer anderen!

Je kunt hiernaast een review achterlaten. Dankjewel!