Ervaar het eens!

Probeer onze Infrarood FitnessCabine op locatie

Als je een proeftraining aanvraagt, plannen wij deze op momenten dat we gesloten zijn. Zo hebben we alle aandacht voor jou. We starten met een intake, waarin we jouw specifieke wensen en je doel uitgebreid bespreken. Om een passend en op jouw afgestemd trainingsschema toe te wijzen, zijn we graag op de hoogte van eventuele lichamelijk indicaties. Heb je rug-, nek- of andere klachten, dan passen we we de training zo aan, dat je geen pijn zal ervaren tijdens de training. 

Met de proefles laten we je ervaren hoe je veilig en effectief traint. Je zal de effectiviteit en de heilzame werking van infrarood direct ervaren. Uiteraard vertellen we je over onze verschillende soorten trainingen en onze begeleiding. Ook adviseren we je over welk traject naar een beter functionerend lichaam en/of een gezonder gewicht het beste bij jou past.

De intake en proeftraining samen duurt ongeveer 60 minuten. We vragen hier een vergoeding voor van 35,00 euro. Wanneer je besluit bij ons te komen trainen, betaal je niets. 

We hopen je binnenkort te mogen verwelkomen voor je eerste Infrarood Fitness ervaring.

Vul onderstaand formulier in om een proeftraining aan te vragen

We zijn een unieke en kleine trainingsstudio. Bij veel aanvragen kan er een wachttijd zijn van 1 tot 2 weken. Wij adviseren je daarom je aanvraag z.s.m. in te dienen.