Online Afslank Cursus! Zo coach jij jezelf naar een blijvend slanker lichaam!

"Stop nu met al die pogingen die jou tot nu toe alleen maar geld, ergernis en teleurstelling hebben opgeleverd"

Mindswitch je slanker plaatje

Dit traject is het enige dat werkt! Waarom?

Omdat het behalen van succes in ons denken, gedrag en bewustzijn zit. We denken en handelen voor 95% uit emotie. We doen automatisch wat we voelen, zonder er over na te denken. Denken we er wel over na, dan zal de emotie toch sterker zijn en kies je voor het onverstandige want dat is lekker, comfortabel, gezellig of troostend. We zijn ons dus niet altijd bewust van minder goede gewoontes of hebben er heel snel een excuus voor. In dit traject ga je leren bewuster naar je gedachten, gevoel en je handelen te kijken. Je gaat jezelf observeren en jezelf vragen stellen.

Met deze cursus ga je anders, voldoende, lekker en gezond eten, zonder honger te hoeven ervaren. Je krijgt bovendien eenvoudige maaltijdsuggesties die goed te combineren zijn met de dagelijkse routine van het gezin. Zo wordt afvallen leuk en geen straf! Daarnaast leer je tijd te nemen voor jezelf, veilig en verantwoord te bewegen en het belangrijkste… je leert OM te denken. Negatieve gedachten keer je naar andere gedachten die je nodig hebt, om door te kunnen gaan. Door anders te gaan denken ga je je anders voelen. Ik kan beter zeggen dat je door middel van omdenken jij je veel en veel beter gaat voelen. Wanneer je je goed voelt en minder negatieve gedachten hebt, maak je ook goede en positieve keuzes! De manier van denken, gezond eten en bewegen zijn de 3 pijlers die direct succes opleveren: je wekt er namelijk de 3 bijzonder effectieve gelukshormonen op: endorfine, serotonine en dopamine. Die geven je de juiste kick om door te gaan! Met de opdrachten train je je bewustzijn, middels de wekelijkse evaluatieopdracht wordt jij je bewust van wat goed en minder goed ging. Je gaat werken aan je verbeterpunten en zo train jij jezelf naar het behalen van je doelstelling. Alles wat je leert breng je in praktijk. Deze manier van afvallen is de enige sleutel tot succes! Het is leuk, lekker, inspirerend, motiverend en leerzaam. 

Herken jij je in de onderstaande statements?

De inhoud van het traject

Stel jezelf eens voor:

Kortom, dat je de vrouw bent die jij graag wilt zijn! Ga dan lekker aan de slag en ontneem jezelf deze kans niet!

Pak NU de tijdelijke MEGA korting

NU VAN € 299,- VOOR € 149,-

Wat let je nog?

Gewoon doen! En los nu ècht met succes je kilo's op!

Als je voor de MINDSWITCH je SLANKER cursus kiest ben ik de persoon waar je contact mee hebt in de community. Daarom vertel ik je graag iets meer over mijn eigen weg naar een slanker lichaam.

Jarenlang heb ik tegen mijn overgewicht en ongezonde gewoontes gevochten. Altijd ging ik van het ene naar het andere dieet, afslankpillen, sportmethodes, sapjes… Soms lukte het me om af te vallen, maar na een paar maanden verviel ik weer in oude eetgewoontes en kwamen de kilo’s er weer aan. Ik riep maar tegen mezelf, dat al die afslankmiddelen niet hielpen en begon vol goede moed weer aan iets nieuws wat op de markt kwam. Maar met elk nieuw dieet riep de stem in mijn hoofd weer, dat ik best iets kon nemen, ik had immers zo goed mijn beste gedaan, de afgelopen dagen! Zodra ik daar aan toegaf, was het einde weer zoek! Vervolgens stelde ik nieuwe pogingen steeds verder uit. Zat de kerstperiode eraan te komen, besloot ik bijvoorbeeld, dat 2 januari een mooi begin zou zijn voor een nieuwe start. Kortom, ik zette nooit door, ik liet me verleiden door de stem in mijn hoofd, ik luisterde naar mijn eigen smoesjes en stelde alles constant uit.

Uiteindelijk zag ik in, dat de diëten en middeltjes prima hun werk deden, maar dat het aan mijzelf lag, dat ik geen succes boekte. Ik hield niets vol op de langere termijn. Tenminste, tót ik een aantal jaren geleden een training straight line ben gaan volgen. Niet om af te vallen, maar om doelen te bereiken op persoonlijk en zakelijk vlak. 

Tijdens die training en het traject met mijn persoonlijke coach heb ik geleerd anders te denken. Ik ben in oplossingen en mogelijkheden gaan denken. Nu denk ik nooit meer in onmogelijkheden. Wanneer ik neig naar een negatieve gedachte ga ik OMDENKEN naar wat er wel mogelijk is. Met negatieve gedachten kom je geen steek verder.

Dat omdenken heeft er ook voor gezorgd, dat ik gestopt ben met roken. Ik heb ze weggegooid en nooit meer aangeraakt. Ik ben gezond gaan eten en doe dat nog steeds. Dat andere denken richtte ik voornamelijk op mijn gezondheid. Ik stelde me voor hoe ongezond ik eruit zou gaan zien als ik zo door zou blijven gaan. Hoe futloos, onbeweeglijk, kortademig, stram en ongelukkig ik dan zou zijn. Heel ongelukkig kan ik je vertellen! Ik ben veel positiever gaan kijken naar de waarde van mijn gezondheid. Gezondheid is het meest kostbare bezit wat je hebt. Niemand wil ziek worden, maar we doen er met onze slechte gewoontes wel alles aan om ziek te worden!

Mijn gezondheid en vitaliteit werden mijn voornaamste doelen. Want zeg eens eerlijk: je wilt toch niet een ongezond lichaam creëren met het risico dat je zelf ziektes en ongemakken veroorzaakt? Dat je je lamlendig en vermoeid voelt, waardoor je steeds minder vaak leuke dingen kunt doen? Vroeger was ik 40 en voelde me 55! Nu voel ik me 40 en ben 55!

Het mooie is, dat ik gewoon kan genieten van wat minder gezonde dingen. Ik drink regelmatig een wijntje. Ik neem ook wel eens een stukje taart of een lekker dessert! Het is echt niet zo, dat je nooit meer iets kan of mag nemen! Het moet alleen een traktatie blijven. Je moet weer terugpakken naar je gezonde aangeleerde gewoontes en nooit meer compleet terugvallen naar de slechte gewoontes. Ik blijf altijd denken aan mijn doel! Waarom eet, leef en doe ik gezond?

Ik doe wat nodig is om op een gezond gewicht te blijven. Ik heb mijn voedingspatroon aangepast naar puur, gezond en gevarieerd eten. Nu taal ik niet meer naar patat, snoep, aardappelen, rijst e.d. Ik heb mijn oude patroon vervangen voor mijn nieuwe patroon en dat is lekker!

Ook jou wens ik deze vorm van omdenken naar een gezonde levensstijl, waardoor je definitief op je gewenste gewicht zal blijven. Daarom heb ik het MindSwitch je Slanker traject samengesteld op mijn platform MasterYourBody. Op dit platform bied ik Mind Body trainingen aan naar een gezond, slanker en pijnvrij lichaam. Dit laatste zeg ik niet voor niets: in de regel hebben mensen met een te hoog gewicht veel last hun gewrichten en andere pijntjes. Ongezonde voedingsmiddelen en suiker slaan veel afvalstoffen in het lichaam op, waardoor verzuring in spieren en gewrichten ontstaat. Dit kan pijn veroorzaken.

KORTOM: een gezonde levensstijl verlost je op meerdere vlakken van ongemakken.
Ik wens je vast heel veel succes en ik ben er voor je om je te steunen en te motiveren naar je nieuwe ik!

Liefs Monique

Gun jezelf dit traject. Je bent het waard!

Zin om verder te lezen? Lees hier mijn afslank e-book

Your browser does not support PDF files. Download the file instead