Neem je je al jaren voor om af te vallen, zonder het gewenste resultaat? Probeer het dit jaar anders. Begin niet aan diëten die je niet vol kunt houden of abonnementen op een sportschool waar het gemiddelde niveau te hoog ligt. Ga voor een leefstijlverandering. En die begint door je lekker in je vel te voelen. SportLounge kan je hierbij helpen.

Bewegen op jouw niveau

Zoek je een laagdrempelige sportschool, dan is SportLounge een goede keuze. Hier kun je trainen op je eigen niveau en word je persoonlijk begeleid door een betaalbare coach. Er wordt altijd op toegezien dat je de oefeningen goed uitvoert. Je beweegplan wordt afgestemd op jouw doelen en trainingservaring. Ook wordt altijd rekening gehouden met eventuele fysieke ongemakken, die door onze infraroodtechnologie kunnen worden verlicht. Met een combinatie van voeding en bewegen komt je streefgewricht binnen bereik.

“Design is a constant challenge to balance comfort with luxe, the practical with the desirable.”

– Donna Karan

Infraroodtraining

Sporten, maar met een gevoel van welbehagen? Het kan met infraroodfitness. In de infraroodcabine worden je spieren aangenaam warm gehouden. Dit maakt pijnloos bewegen mogelijk voor mensen die bijvoorbeeld niet kunnen sporten vanwege spier- of gewrichtsklachten. Doordat je met de temperatuur van 34 tot 39 graden meer zweet, wordt het metabolisme ook nog eens gestimuleerd. Zo raak je die extra kilo’s door de feestdagen sneller kwijt. Door de infraroodcabine minstens een keer per week te bezoeken, vergroot je het blijvende resultaat.

Gecontroleerd bewegen

De trainingsmethode ‘Mochion’ is speciaal ontwikkeld voor fitness in de infaroodcabine. Dit staat voor Motion (beweging) en Chi (levensenergie). Door op een gecontroleerde manier om te gaan met je spieren, worden je spieren intensief getraind, zonder je gewrichten te belasten. De bewegingen worden klein gehouden en kun je liggend, zittend of op je knieën doen. Je leert te trainen met aangespannen spieren, die warm worden door de infraroodcabine. Zo word je flexibeler en krijg je geen spierpijn. Er wordt daarnaast goed gelet op je ademhaling en houding.

Nieuwe handvatten

Bij SportLounge wordt het je makkelijk gemaakt om een gezond eetpatroon te volgen. Wij geven je nieuwe handvatten om gezonde keuzes om te zetten naar gezonde gewoontes. Per dag krijg je een schema te zien dat je precies vertelt wat er die dag op het menu staat. Ook krijg je van ons kant-en-klare boodschappenlijstjes mee. Zo hoef je niet verdwaald te raken in de keuze van de supermarkt. Ook hoef je niet bang te zijn dat je niets lekkers mag eten, want gevarieerd, gezond én lekker eten is ons motto. Het enige wat je hoeft te laten staan is suiker, en je zult zien dat dit makkelijker is dan je denkt.

Afvallen met SportLounge

Ben je benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor jou? Bij SportLounge helpen we je graag op weg naar een gezond lichaam met een leefpatroon die je kunt volhouden. Heb je lichamelijke beperkingen die je weerhouden om te sporten? Wil je bewegen op je eigen niveau en afvallen op een gezonde manier? Neem contact op en laat ons weten wat je doelen zijn. Je krijgt een passend advies en een gratis persoonlijke proefles. Dus waar wacht je nog op? Neem afscheid van die overtollige kilo’s en maak er een gezond, sterk en vitaal jaar van

“I was taken by the power that savoring a simple cup of coffee can have to connect people and create community.”

– Howard Schultz

Proin luctus eu erat quis tincidunt. Vestibulum ante ipsum primis in faucibus orci luctus et ultrices posuere cubilia Curae; Suspendisse ullamcorper nunc eu placerat fermentum.

Donec commodo vestibulum bibendum. Ut vel condimentum risus. Sed malesuada nunc ut sollicitudin volutpat. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vestibulum aliquam sodales odio vitae luctus. Nullam non nisl orci. Sed faucibus nisl eu erat consequat egestas!

Geef een reactie